Theorie en praktijk

Voor de komende jaren staan de volgende cursussen gepland:

Op dit moment is het nog steeds niet verantwoord in een kleine zaal les te geven. Ik hoop in september de lessen weer op te kunnen starten. Eventueel ga ik op zoek naar een grotere locatie. Zou kunnen dat ik dan op een andere dag les ga geven.

Lesavond: aanvang 19.30 uur, nog niet bekend op welke dag
Locatie: Nog niet bekend
Wel even aanmelden van tevoren. De kosten voor deze avondcursus bedragen €100 voor 12 lessen van 2,5 uur.
Belangstelling? Stuur een mailtje naar joke.hennie13@gmail.com en ik neem zo spoedig mogelijk contact op. Bellen of sms’en mag natuurlijk ook: 06 – 13 20 00 54 en ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Hoe ziet een cursusavond eruit? 

Elke cursusavond bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Eerst wordt een bepaald aspect van het spel met behulp van een powerpointvoorstelling behandeld, daarna wordt aan de hand van een aantal gestoken spelen het geleerde toegepast. Dan volgt doorgaans wederom een uitleg en een tweede speelronde. Onderwerpen als bieden, tegenspelen, speltechnieken en -regels komen uiteraard regelmatig aan bod. Na afloop krijgt de deelnemer huiswerk mee (een tiental bied- of speelproblemen). Elke deelnemer krijgt na een aantal dagen zowel de powerpointvoorstelling als de antwoorden op de huiswerkvragen per e-mail thuisgestuurd.

Themalessen en biedoverleg

Naast de reguliere cursussen verzorg ik op verzoek ook themalessen en biedoverleg (bijvoorbeeld in het geval van een nieuw partnership).

Met een groep van 4 personen kan op afspraak een bepaald thema worden gekozen dat dan in één of meer sessies wordt behandeld.

De kosten voor deze cursus (die eventueel ook overdag kan worden gegeven) bedragen €20 per 2,5 uur.