Theorie en praktijk

Voor de komende jaren staan de volgende cursussen gepland:


Bij voldoende deelname start op maandag 20 januari 2020 de cursus voor gevorderden: Leer Bridge met Berry deel 3.
Aanvang 19.30 uur.
Locatie: Bibliotheek Ruurlo, Dorpsstraat 74
Wel even aanmelden van tevoren. De kosten voor deze avondcursus bedragen €100 voor 12 lessen van 2,5 uur.
Belangstelling? Stuur een mailtje naar joke.hennie13@gmail.com en ik neem zo spoedig mogelijk contact op. Bellen of sms’en mag natuurlijk ook: 06 – 13 20 00 54 en ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Hoe ziet een cursusavond eruit? 

Elke cursusavond bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Eerst wordt een bepaald aspect van het spel met behulp van een powerpointvoorstelling behandeld, daarna wordt aan de hand van een aantal gestoken spelen het geleerde toegepast. Dan volgt doorgaans wederom een uitleg en een tweede speelronde. Onderwerpen als bieden, tegenspelen, speltechnieken en -regels komen uiteraard regelmatig aan bod. Na afloop krijgt de deelnemer huiswerk mee (een tiental bied- of speelproblemen). Elke deelnemer krijgt na een aantal dagen zowel de powerpointvoorstelling als de antwoorden op de huiswerkvragen per e-mail thuisgestuurd.

Themalessen en biedoverleg

Naast de reguliere cursussen verzorg ik op verzoek ook themalessen en biedoverleg (bijvoorbeeld in het geval van een nieuw partnership).

Met een groep van 4 personen kan op afspraak een bepaald thema worden gekozen dat dan in één of meer sessies wordt behandeld.

De kosten voor deze cursus (die eventueel ook overdag kan worden gegeven) bedragen €20 per 2,5 uur.